Tein pari munaa lisää, kun olin ostanut varmuuden vuoksi ison kennon kananmunia. Tuo sinivihreä on tehty samasta pötköstä kuin edellisetkin, muotoilin vain patukkaa uudenmalliseksi. Jos joku haluaa kokeilla tällaisten munien tekemistä, niin voin antaa semmoisen neuvon, ettei kannata painaa paloja alaspäin kuorta vasten, vaan ikään kuin liu'uttaa palaa toisten palasten päälle. Ja sitä ennen palasta pitää lämmittää ja pehmentää kunnolla sormien välissä. Mitä ohuempi siivu, sitä helpompi se on asettaa paikalleen, mutta paksummat viipaleet muodostaa tietysti paksumman panssarin munankuorelle.
Munankuoren tyhjennysreikien läpi voi vielä pujottaa ripustusnauhan ja nauhaan vaikka helmiä tai kristalleja. Mie käytin kapeaa organzanauhaa, koska se on sopivan läpikuultavaa ja kevyen näköistä, mutta tarpeeksi karheaa, ettei muna lähde luisumaan miten sattuu.
Todella hienoja, upeita munia! Iloiset pääsiäistervehdykset täältä Hyvinkäältä.:)
VastaaPoista