lauantai 10. lokakuuta 2009

Pääpäivitys

Tässä näette minkälaisiksi nuo omenat ovat muuttuneet vajaassa kahdessa viikossa. Vasemmalla oleva Royal Gala -omppu on rutistunut oikein kivasti. Nuo isommat (Jonagold ja Golden Delice) eivät ole vielä kokonaan kuivuneet, mutta niillekin on ilmestynyt kivan parkkiintunut nahka. Ensinäkemältä nuo vaikuttaa samankokosilta kuin tuoreenakin, mutta jos katotte tuota taustaa, niin kuivuneet päät mahtuvat oikealla olevan ukon kuvan ja vasemmalla olevan soikion väliin.

Kun omenat olivat kuivuneet pari päivää pöydällä, ripustin ne roikkumaan kannoistaan, että pohjakin kuivuu eikä homehdu. Silmät kannattaa painaa tuoreena aika syvälle, ettei ne pullahda ulos pään kutistuessa. Jos haluaa viiltää ryppyjä, niin ihan yksinkertainen viilto riittää, ei tarvii vuolla lovia, sillä lovet voivat pullistua ja aueta niin kuin viillot paistuvassa taikinassa.

2 kommenttia:

  1. Ihana idea!

    Voisitkohan lisätä millään blogisi blogilistaan, niin olisi helpompi tilata sitä suosikit-listalle?? :)

    VastaaPoista