maanantai 6. joulukuuta 2010

Kännykän uudet vaatteet

Aloin joku aika sitten kierrättää vanhaa kännykkääni ja tällänen siitä tuli. Käytin nahkatakin pehmeäksi kulunutta nahkaa, vanhoja kuluneita ruuveja ja kellon osia, kaikki kirpparilöytöjä. Halusin tehdä tän niin että sitä voi oikeasti käyttää, eli että näppäimet toimii ja takakannen saa auki SIM-korttia varten jne, mikä toi tietysti lisää haastetta ja estetiikka kärsi hieman. 

Jouduin lyhentämään ruuveja pulttisaksilla, jotka eivät jätä suoraa, tasaista pintaa vaan sellasen harjanteen, mistä johtuu että jotkut namikat asettuivat vähän vinoon kun liimasin ne siihen näppäinmattoon. Mutta näppäimistö kuitenkin toimii, vaikka joitain nappuloita joutuu pikkasen nitkuttamaankin.

Alla on kuva keskeneräisestä puhelimesta. Kännykkä näytti vähän alastomalta, ja etu- ja takakansien välinen sauma näkyi niin ikävästi, että päätin peittää sen tuolla koristelautasen ripustimen vieterillä. Jätin takapuolen yksinkertaisemmaksi, laitoin sinne koristeeksi vain leijonanpääniitin, jonka löysin Tallinnan Karnaluksista.
2 kommenttia:

  1. Ja tuollako voi siis soittaa ja laittaa tekstareita?

    VastaaPoista
  2. Jep, tosin hitaasti, koska noissa näppäimissä ei oo kirjaimia. Mutta kyllähän sormet jo muistaa missä mikäkin kirjain on.

    VastaaPoista