torstai 25. maaliskuuta 2010

Rosemelie


Oon tällä viikolla kokeillu morsiuskimppujen sitomista erilaisilla tekniikoilla. Tänään kokeilin rosemelien tekemistä. Kyseessä on siis glamelie-kimppu ruusun terälehdistä, jossa terälehdet kiinnitetään yksitellen. Alakuvan pinkistä kimpusta tuli aika romanttinen, ja halusinkin seuraavaksi koittaa millanen tulee jos noudattaa samaa mallia, mutta sekoittaa kahta räiskyvää väriä keskenään.

3 kommenttia:

  1. Siistejä! Siis oot sie repinyt ruusuja ja sit liittänyt terälehdet yksi kerrallaan takaisin? Jos oot, niin huhhuh! Nostan hattua!

    VastaaPoista
  2. Tuossa keskellä on siis pikkunen ruusu, jonka ympärille niitä terälehtiä lisätään yks kerrallaan. Kiinnittämisen voi tehdä eri tavoilla, mie käytin tässä liimaa. Pinkkejä ruusuja kului 6-7, koska ne oli aika isoja, ja tuohon kaksiväriseen kimppuun meni lähemmäs tusinan verran. Nää ruusut oli jo moneen kertaan käytettyjä, joten läheskään kaikki terälehdet ei ollu enää käyttökelposia.

    VastaaPoista
  3. Bongasin blogisi, kun etsin rosemelie tekniikasta juttuja. Linkitin tämän omaan blogiini =) Ideana olisi mahdollisesti tehdä itse hääkimppu tällä tekniikalla.

    VastaaPoista