torstai 6. toukokuuta 2010

Lusikoiden taivuttelua


Mistä mahtaa olla tämä kukkanen tehty? No kertakäyttölusikoista tietenkin. Sulattelin lusikan pesää kynttilän liekissä ja varoin polttamasta tai tummentamasta valkoista pintaa. Kun pesä oli oikean muotoinen leikkasin varren poikki ja sulatin kantaa, että sain terälehden tarttumaan toisiin. Töräytin lopuksi vielä liimaa pohjaan, että kukka pysyy varmasti koossa.

Tää on ihan kiva askarteluvinkki vaikka ensi kesäksi. Kun mökkielämä alkaa tympimään, voi tehdä taidetta käytetyistä aterimista. Eikä tässä tarvita edes sähköä, lusikat ja kynttilä riittävät! Tein tämän teelusikoista ja ajattelin seuraavaksi kokeilla ruokalusikoita. Tuossa kukassa on tosi upee posliinipinta ja tää ois ihana vaikka sellasen Lumikin värisen ihmisen hiuspannassa. Voisihan tuon tietysti spraymaalata toisen väriseksikin tai käyttää värillisiä lusikoita jos sellasia löytää.

Päivitys: Tein ruusun ruokalusikoista, kuten alakuvasta näkyy. Isot lusikat oli vähän hitaampia sulattaa, koska ne oli sen verran paksumpia. Mutta ihan kiva siitä tuli.

4 kommenttia:

 1. Hehe, siistei. Toivottavasti et oo ihan muovihuurupöhnässä. Laura oli tehnyt Organza-rintakukkia Parolan Asema -blogin ohjeiden mukaan, ja oli saanu hirveet huurut aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Joo miekin taisin poltella organzaa penkkaripukuuni. Tää ei haissu hirveesti, vain silloin kun laitoin lusikan liian lähelle liekkiä ja se syttyi palamaan. Onnistuin myös sytyttämään kynteni palamaan ja siitä kyllä tuli aikamoiset katkut.

  VastaaPoista
 3. Wau mikä idea&lopputulos!
  Oot eri taitava:)
  (mistä ihmeestä sä näitä ideoita ammennat?!?)

  VastaaPoista
 4. Siis niin ihania ideoita koko Blogi pullollaan! Kiitos päivän pelastuksesta! :-)

  VastaaPoista