sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Purppura buduaari


Teinpä taas yhden lyhdyn, tällä kertaa hyvin naisellisen, sillä tämän on tarkoitus mennä tupaantuliaislahjaks neiti-ihmiselle.


Kampauspöydän, kuten muutkin huoneen puupinnat on taas niitä puulastoja, joita miulla on vieläkin puoli laatikkoa jäljellä. Peilin revin meikkirasiasta, hajuvesipullon tein parista lasihelmestä, jotka yhdistin ompelijan neulalla, jonka löin pöytälevystä läpi, että pullo pysyy paikoillaan. Hajuveden takana on hiusharja, jonka tein nastojen tapaan kutistemuovista, paitsi että pistin tietysti enemmän neuloja, joita lyhensin aika reilusti. Helminauhan pujotin ohueen metallilankaan, jotta saan muovailtua sen sopivaan asentoon. Peilin vieressä roikkuu hammastikuilla neulottu mekko.

Satiinikleninginkin olkaimet kiinnitin suoraan rautalankahenkariin, koska muuten tämän lyhdyn saaja joutuisi koko ajan nostelemaan vaatteita lattialta.

Tiimarin poistokorissa oli kaikenlaisia helmipakkauksia, ja löysin sieltä tuollaisia vähän punertavia savukvartsin näkösiä kristalleja. Epäilytti vähän miten ne tälläseen pikkunäpräilyyn istuu, kun nuo pitkät kristallit oli niin hirmusen isoja, mutta ihan siedettävähän kattokruunusta tuli kun muutti vähän alkuperäisiä suunnitelmia.

Sänkyä varten kääntelin rautalankapätkiä koukeroiksi, jotka sidoin toisiin ohuella metallilangalla. Koska metallilanka oli kuparinväristä, maalasin valmiin sängyn mustalla spraymaalilla. Sängynpohjana on pahvia ja rautalankaa.

2 kommenttia: