keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Käsitöitä takkatulen ääressä

Tein taas yhden miniatyyrilyhdyn, koska sain idean käyttää LED-tuikkua. Koska tuikku on liian pullea perinteiseen suorakulmion malliiseen takkaan, päätin tehdä kakluunin, mitä varten pyörin puoli tuntia kaupassa etsien sopivaa lieriön mallista pakkausta uuniksi. Päädyin pieneen energiajuomatölkkiin, koska sen ohutta metallia pystyy helposti leikkaamaan.

Yritin ensin tehdä nuo uunin renkaat kohomaalista, mutta se kuoriutui pois metallipinnasta, joten päätin käyttää ohueksi leikattua kaksipuoleista teippiä. Leikkasin tölkin yläpään auki jotta tuikun saa sujautettua sisälle, ja spraymaalasin koko höskän valkoiseksi. Kakluuni näyttää hienolta hämärässä kun tuikun liekki lepattaa oikean tulen tavoin ja valaisee koko lyhdyn, vaikka tuossa kuvassa liekki näyttää vähän tökeröltä ja muoviselta.

Sohvan huovutin, ja sivupöydän oviin käytin vetimiä, jotka ovat siis ensimmäiset varsinaiset nukkekodin tarvikkeet jotka olen alan kaupasta ostanut näitä varten. Kahvikupin ja kukkaruukun rullasin paperisuikaleista quilling-tekniikalla ja ruusut tein näiden ohjeiden mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti