lauantai 24. joulukuuta 2011

Nahkapussukoita


Äitini ompeli joululahjaksi nahkasta tämmösiä pusseja ja käski miun maalata niihin jotain tai muuten Joulupukki tuo miulle pelkkiä risuja. Kälylleni tein tuon yllä olevan Edward Cullenin, koska hää on lukenut Twilight-kirjat ja pakotti miutkin lukemaan ne. Laitoin maalin päälle vielä pikkasen glitteriä, joka näyttää kyllä tuossa salamalla otetussa kuvassa enemmän hikiläiskiltä kuin siltä vampyyrien kimaltavalta aurinkoihottumalta.



Sitten oli vuorossa muutama kukallinen pussi. Musta pussukka oli toiselta puolelta keltainen, jotenka maalasin siihen keltaisia mitä-lie-kukkia.



Keltaiseen pussiin maalasin marjaköynnöstä. Koska nämä oli tehty kierrätysmateriaalista, pussin pohjaan oli sattunut suikale mustaa nahkaa, ja päätin ottaa mustan värin mukaan koristeluun, jottei pohjasuikale näyttäisi ihan erilliseltä osalta. Miusta tästä tuli aika hauska rumankauniilla tavalla. Tulee jotenkin mieleen, että tuollainen koristelu noilla väreillä voisi löytyä jostain vanhasta Neuvostoliitosta tuliaisena tuodusta puisesta koriste-esineestä.



Langolleni piti keksiä jotain miehekästä. Ajattelin ensin viiksiä, mutta päätin sitten että olen jo tehnyt sen verran viiksiaskarteluja, joten maalasin tähän testosteronin rakenteen.


Veljeni lahjan aiheena päätin tänä vuonna käyttää perinteisen Tähtien sodan sijasta yhtä toista kolmekymmentä vuotta vanhaa kulttielokuvaa, eli Blues Brothersia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti