torstai 22. joulukuuta 2011

Tupsupipo


Heipähei! Kun lähdin joululoman viettoon, otin mukaan vain yhden pipon, joka oli kulahtanut jo aikamoiseksi reuhkaksi. Löysin iloisenkirjavaa Gründlin Hot Socks New York -lankaa ja tein yhdessä päivässä uuden pipon. Tarvitsin pitkänmallisen pipon, koska pidän hiuksiani usein kiinni ja haluan, että hiuksetkin mahtuvat pipon alle. Tämä on tällainen no brainer -malli, jossa ei ole edes mitään kavennuksia, suoraa pötköä vain, jonka kuroin lopuksi umpeen. Päätin peittää kiinnikuromisesta jääneen pienen reiän isolla tupsulla, jonkalaisia en olekaan tehnyt sitten ala-asteen. Otin lankaa aina sellasen pätkän, että väri tuli kokonaan ja tein väreillä sellaisia epämääräisiä sektoreita. Toisen värin kohdalla älysin jo laittaa langan nelinkerroin, ettei tarvitse mennä sapluunan reiästä läpi niin monta kertaa.

Tämä on siis miun verkkaripipo, ja seuraavaksi aloitan hillitymmän edustuspipon ja -huivin neulomisen. Toivottavasti into ei lopahda kesken, kun ostin jo monta kerää hienoa silkkivillalankaa.

2 kommenttia:

  1. Aikast käheet värit! Ja loistoidea tuo sun halkolahjarasiasi;) Erityisesti pidin kärpässienikortista...

    VastaaPoista
  2. Joo, harvemmin tuollaista väriyhdistelmää näkyy. Kun ostin kerän, luulin, että se on lime-sininen-ruskea, mutta sisältä ilmestyikin viininpunaista. Tuo ruskea pätkä osui jännästi niin, että se muodostaa melkein joka raidassa tummanruskean laikun.

    VastaaPoista