sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kevät kukkii


Tein kevään kunniaksi kukkivan oksan seinälleni rautalangasta, ruskeasta florateipistä ja paperista. En valitettavasti löytänyt sopivia valmiita paperilehtiä tai kukkia, tai tähän sopivia lävistäjiä, joten kaikki piti leikata käsin. Mutta sen verran sain oiottua, että leikkasin yhdestä ympyrästä kahdeksan lehteä, ja sain siten aina leikattua kaksi suoraa syrjää yhdellä leikkauksella. Kääntelin lehtien ja kukkien reunoja käpristelemään vähän luonnollisemmin, mikä parantaa lopputulosta aina huomattavasti. 

Sain mielestäni väännettyä oksan tosi kivasti kolmiuloitteiseksi ja oksan haarat asettuvat mielenkiintoisesti ja elävästi eri tasoille. Valitettavasti se ei välity yläkuvasta kovin hyvin, alemmasta kuvasta saa ehkä jonkinlaisen käsityksen.

Yritys välittää oksan kolmiuloitteisuutta kaksiuloitteisella kuvalla.
Tämän oksan oli alunperin tarkoitus tulla roikkumaan katosta keskelle huonetta tilanjakajamaisesti, mutta lehtien alapuolet, jonne liimasin paperipäällysteisen rautalangan, eivät olleet tarpeeksi kauniit katseltavaksi. Olin jo ostanut nättiä keväänvihreää organzanauhaakin, jonka olisin sitonut rusetille oksan molempiin päihin, mutta miusta oksa oli selkeämpi ilman sitä.

Kukkiin käytetty tavallista kopiopaperia, puuvärejä ja helmiä. 


1 kommentti: