perjantai 15. marraskuuta 2013

Joulukortti värilastuista


Joulusesonki alkakoon!

Ostettiin jouluaskarteluihin pikku purkki sävytettyä maalia, ja päättelin, että siihen hintaan ilmeisesti kuuluu myös kourallinen värilastuja. Ihan niin kuin lasi kuuluu drinkin ja housuprässi hotellihuoneen hintaan. Tämä kuusi on tehty Tikkurilan Tunne väri -värilastuista. Niille on keksitty yllättävän kuvaavia nimiä, kuten Ajopuu, Henkäys ja Mustikkamaito, ja niiden nimet ovat melkein yhtä ihania kuin itse sävyt. 

Leikkasin havut samalla lumihiutalelävistäjällä kuin tähdenkin, ja leikkasin vihreät palat edelleen kaksi- ja kolmisakaraisiksi. Sain tehtyä neljästä eri sävyisestä vihreästä lapusta nuukasti leikkaamallla peräti seitsemän korttia, koska tässä ei haitannut vaikka muutama sakara hiutaleesta jäi leikkautumatta.

3 kommenttia:

  1. Minäkin oon silpunnu kaikki remontin jälkeiset värilastut askarteluihin :) Onneks kohta pääsee taas remontoimaan, niin voi hyvällä omalla tunnolla hakea niitä lisää ;)

    VastaaPoista
  2. Kivan yksinkertainen kortti. Tosin tiedän, että kyllähän siinä aina vähän aikaa saa suttaantumaan, kun asettelee noita havuja paikalleen.

    VastaaPoista
  3. Aluksi suunnittelin asettelevani havut paljon tarkemmin muodostamaan ihan selkeitä oksia ja niin että tummemmat havut olisivat aina alimmaisina ja vaaleat päällä. Parin oksan verran sain havuja mallailtua tuolla lailla kunnes päätin että juuei.

    VastaaPoista