perjantai 24. tammikuuta 2014

Laatikollinen piraatteja


Tilasin sohvat Ikeasta ja sain kylkiäisinä merirosvolaivan, joka Ikean tyyliin piti kylläkin koota itse. Olin ostanut joskus alennuksesta kelopuukuvioista tapettia, joka miun oli tarkoitus käyttää lahjapusseihin, jotka suljettaisiin kiertämällä juuttinarua puunapin ympärille. Koska miulla on ollut vaikeuksia löytää aikaa jo itse lahjojen tekemisille, päättelin etten tule tekemään niitä pussejakaan, joten voin hyvin käyttää tapetin johonkin hauskempaan. 

Halusin tehdä laivaan pikkuisen kajuutan, jonne aikuiset eivät mahdu. Miekat sain vahvemmiksi ja metallin värisiksi ilmastointiteipillä. Lisäksi piirsin leikkejä varten aarrekartan, joka johdatti merirosvot olohuoneeseen piilotetun aarrearkun luo, jossa oli Tiimarista ostettujen jalokivien lisäksi pillimehut janoisille sankareille.


Pojat tekivät vähän parannuksia paattiini. Keulaan lisättiin lippu ja ajovalo, ja kukkakepeistä tehtiin tykkejä katolle ja kylkiin. Pahvista saatiin spoileri katolle, ja jos katsoo oikein tarkkaan voi nähdä ilmastointiteipillä kiinnitetyn pienen pahvinsuikaleen takana lattian rajassa. Se on siis pakoputki. Ja taakse on myös teipattu kumikäärme, you know, auttamaan navigoinnissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti