torstai 29. tammikuuta 2015

Mustetuhruja


Sain joululahjaksi sivellinpäisen tussin, jolla saa kauniin elävää jälkeä, sillä viivan paksuutta voi säädellä sillä kuinka kevyesti tai voimakkaasti paperia sivelee. Se on hyvää harjoitusta miunlaiselle, joka onnistuu joka kerta muistiinpanoja kirjoittaessaan kaivertamaan hiilikopion pöydän pintaan. Alku vähän jännitti, kun ajattelin että näin hienolla vehkeellä on tehtävä hienoja piirroksia, joten tarpeeksi tyhjää paperia tuijotettuani tein tuollaisen motivaatiojulisteen. Kaiken, mitä lähtee tekemään ei tarvitse onnistua, riittää kunhan rohkenee yrittää.


Näin jossain kauniita hajuvesipulloista piirrettyjä musteluonnoksia, ja halusin itsekin yrittää, mutta niin, että maalaisin sisälle ne ainesosat, joista tuoksu muodostuu. Valitsin Chanel N19:n, koska sen pullo on kauniin selkeä ja tuoksun komponentteja on sopiva määrä ja ne ovat suurin piirtein piirrettävissä, toisin kuin esimerkiksi N5:ssa tuoksuvat aldehydit. Kyllähän miulta jäi tästäkin nahka piirtämättä, kun en keksinyt piirtäisinkö kukkien joukkoon epämääräisen ruskean retaleen, rukkasen vai jonkun Tom of Finland -ukon.

1 kommentti:

  1. Hyvä elämänohje. Aika paljon se vaatii harjoittelua, mutta usein se tuo jotain uusia mahdollisuuksia, mitä ei osannut suunnitellakaan.

    VastaaPoista